حضور عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات در شبکه‌های اجتماعی مجاز

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گذشته اعلام کرده بود که وقت و زمان کافی برای فعالیت در شبکه‌های اجتماعی را ندارد و اینکه از او توقع برود در شبکه‌های اجتماعی حضور رسمی داشته باشد و به همه کامنت‌ها پاسخ بدهد توقع بالایی است. او حتی اعلام کرده بود که مردم می‌توانند از طریق ارسال پیامک به شماره تلفن۰۹۱۲۲۹۹۶۳۲۱ موارد مورد نظر خود را با وی در میان بگذارند و از شهریور ماه صفحه‌ای در سایت وزارت ارتباطات صفحه‌ای راه اندازی خواهد شد که او هفته‌ای یک ساعت را برای ارتباط بی‌واسطه با مردم اختصاص دهد تا مشکلات آنها را بشنود و پیگیری کند.

 

اما در نهایت به نظر می‎رسد که راهکارهای پیشین او برای ارتباط مستقیم با مردم چندان موثر نبوده و او ترجیح داده تا سرانجام حضور خود در شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام را علنی کند.

 

چند روز پیش سید جمال هادیان، مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات، در صفحه توئیتر از پیوستن عیسی زارع پور به برخی از شبکه‌های اجتماعی بومی و غیر بومی خبر داد. او همراه با این توئیت خود، پوستری منتشر کرد که به نظر می‌رسد به نقل از وزیر ارتباطات طراحی شده و در آن قید شده که “در فضای مجازی با شما در ارتباطم.

 

در تصویری که اتفاقا اولین پست عیسی زارع پور در اینستاگرام نیز هست، نشان داده شده وزیر ارتباطات با نام کاربری “eisazarepour” در شبکه‌های آی گپ، ایتا، بله، روبیکا، سروش، گپ و روبینو به عنوان سرویس‌های داخلی عضو شده است. دو شبکه اجتماعی لینکدین و اینستاگرام هم تنها سرویس‌های خارجی هستند که زارع پور با اکانت رسمی به آنها پیوسته است.

 

او در مصاحبه‌های قبلی خود اعلام کرده بود که چندان اهل رسانه نیست و باوجود آنکه در شبکه‌های اجتماعی است؛ ترجیح میدهد وزیر ارتباطات و وزیر برقراری ارتباطات مردم با یکدیگر باشم تا وزیر رسانه وزیر ارتباطات در مصاحبه‌ای دلیل عدم حضور خود در توئیتر را اینگونه اعلام کرده بود: در شبکه‌ای که از نظر قانون استفاده از آن ممنوع است، عضو نخواهد شد.

 

زارع پور در ۴۸ ساعت گذشته ۴ پست در حساب اینستاگرام خود منتشر کرده و در حدود ۳,۲۱۵ فالوئر جذب کرده است.

link

مطالب مرتبط

آچاره

یک مغازه برای همه

این روزها تعمیرکاران دیگر حجره و مغازه و دکان ندارند، آچاره نصب کرده‌اند. قبل‌ترها وقتی یک وسیله‌ای در خانه خراب می‌شد ما همیشه یک تعمیرکاری از محله خودمان سراغ داشتیم…
فلای‌تودی

eSIM به اپلیکیشن فلای‌تودی اضافه شد؛ ارتباط آسان در بیش از ۲۰۰ کشور و منطقه جهان

دغدغه مسافران ایرانی در سفرهای خارجی تنها به خرید بلیط هواپیما یا رزرو هتل محدود نمی‌شود. پس از ورود به کشور مقصد، چالش‌هایی مانند خرید سیم‌کارت، فعال‌سازی بسته‌های اینترنت یا…
دیجی‌پی

برگزاری رویداد Growth Battle با حمایت دیجی‌پی

دیجی‌نکست، مرکز نوآوری و سرمایه‌گذاری گروه دیجی‌کالا، با هدف حمایت از استارتاپ‌های حوزه فین‌تک و فراهم کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های تجاری، رویداد «Growth Battle – رقابت برای آینده فین‌تک»…
خبرهاگزارش و تحلیل

غول‌های سیلیکون‌ولی در بحران میانسالی هوش مصنوعی؛ معمای نوآور در کمین اپل، گوگل، متا و تسلا

بحران میانسالی ضربه‌ی سختی می‌زند؛ حتی برای پادشاهان سیلیکون‌ولی. یک لحظه شما به عنوان یک نوآور جوان، صنایع تثبیت شده را دگرگون می‌کنید. لحظه بعد، به پرتگاه خیره شده‌اید و…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم