مراسم پانزدهمین دوره اهدای جایزه کارآفرینی پیروز برگزار شد

به رسم هر سال و با پایان جشنواره‌ی ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، جایزه‌ی پیروز به کارآفرینان برتر این جشنواره در اصفهان اهدا شد. جایزه‌ی پیروز که یادآور نام و اعتبار کارآفرین بزرگ اصفهانی اسدالله پیروز است هر سال به برترین طرح علمی و صنعتی در جنشواره‌ی شیخ بهایی اهدا می‌شود.

 

اسدالله پیروز بنیان گزار یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های معدنی ایران «باما» و از کارآفرینان سرشناس اصفهان بود. برای آشنایی بیشتر با این جایزه پای صحبت‌های نوه‌ی او، روزبه پیروز، هم‌بنیان‌گذار گروه مالی فیروزه عضو هیأت داوران جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی، می‌نشینیم.

 

عضو هیأت داوران جشنواره شیخ بهایی می‌گوید: اسدالله پیروز کارآفرین اصفهانی و بنیان‌گذار شرکت معدنی معتبر باما بود. این شرکت هم‌چنان فعال است و سهام آن در بازار بورس نیز عرضه شده است. اسدالله پیروز، چهره‌ای به یادماندنی اثرگذار، سازنده و خوش‌بین  بود.  هیچ وقت ردی از تردید و اندوه در رفتار و کردار او نمی‌دیدید و همواره در پی یافتن راه حل سازنده برای عبور از موانع و مشکلات می‌گشت. این نگاه مثبت به آینده و این استمرار و پایداری او در مسیر سازندگی یکی از شاخصه‌های رفتاری او بود که به واسطه‌ی آن در بین اطرافیان شناخته می‌شد.

 

پیروز بر این باور است که جایزه‌های نقدی می‌تواند مسیر کسب و کار و زندگی کارآفرینان را دگرگون کند. «من این موضوع را بر اساس تجربه‌ی شخصی دریافته‌ام و حقیقتا به آن باور دارم. اولین کسب و کار جدی من یک شرکت اینترنتی در انگلیس بود که آن را با ۵۰۰۰ پوند سرمایه که از مادربزرگم قرض گرفته بودم راه انداختم. یکی از چیزهایی که شرایط کاری آن شرکت و مسیر زندگی من را به صورت چشم‌گیری دگرگون کرد، یک جایزه‌ی کارآفرینی بود. یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری در انگلیس مسابقه‌ای برگزار می‌کرد و به برنده جایزه‌ای یک میلیون پوندی می‌داد. من و هم‌بنیان‌گذارم این جایزه را بردیم و زندگی‌مان دگرگون شد.»

 

او در ادامه می‌گوید: «طبیعتا وقتی به ایران برگشتم با توجه به تاثیر شگرف آن جایزه بر زندگی خودم و در مواجهه با نیروی جوان و کارآفرین ایرانی تصمیم گرفتم کار مشابهی در ایران انجام دهم. جایزه را به نام پدربزرگم اسدالله پیروز ثبت کردم که الگوی من در زندگی و کسب و کار بوده تا یاد و خاطره‌ی او در جامعه‌ی کارآفرینی ایران ماندگارتر شود.»

 

جایزه‌ی پیروز سالانه و در همکاری با جشنواره‌ی ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی اهدا می‌شود. روزبه پیروز هرسال در حاشیه‌ی این جشنواره با کارآفرینان برتر دیدار می‌کند و پای سخن و مشکلات آنها می‌نشیند. «زیباترین بخش این برنامه دیدار با کارآفرینان جوان ایرانی است، کسانی که آینده‌ی این مرز و بوم را خواهند ساخت. این دیدارها همواره فرصت و توفیقی برای من بوده که که از نزدیک با توانمندی‌های جوانان آشنا شوم و همیشه مرا به آینده‌ی ایران امیدوار می‌کند.»

 

پیروز بر این باور است که افزون بر سرمایه‌گذاری بر فناوری‌های نو و حمایت از کارآفرینان، ساز و کارهای مدیریتی کشور باید دستخوش تغییر و تحول شود تا فضا برای رشد کارآفرینی و پویایی اقتصادی فراهم گردد. «برای به ثمر رساندن تلاش‌های کارآفرینان در کشور نیازمند ارتقای سطح مدیریت و آموزش مدیران هستیم که سطح این آموزش باید جهانی باشد.»

 

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های بزرگی که چین و هند روی نیروهای انسانی خود انجام داده‌اند، خاطر نشان کرد: «برای این‌که مدیران بنگاه‌های اقتصادی، صنعتی، تولیدی و خدماتی کشور بتوانند در برابر رقبای خارجی خود چه در داخل کشور و چه در سطح بین‌الملل حرفی برای گفتن داشته باشند و از گردونه‌ی رقابت خارج نشوند، باید شیوه‌های آموزشی دگرگون و متناسب با استانداردهای جهانی شود.»

 

پانزدهمین دوره ی اهدای جایزه پیروز که روز گذشته برگزار شد و جایزه ی پیروز این دوره به آقای محمدعلی هادوی مقدم از شرکت زیست پاک آرمان شهرآرا که در شهر قم و در حوزه پسماند و اینترنت اشیا IOT فعالیت می‌کنند اهدا شد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
link

مطالب مرتبط

فناپ

اسمایلینو گزارش «هوش مصنوعی زاینده برای مدیران عامل» را با حمایت فناپ منتشر کرد

اسمایلینو آموزش و ترویج علم را مأموریت اصلی مسئولیت اجتماعی خود قرار داده و در این راستا فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام می‌دهد. ازجمله این فعالیت‌ها تدوین و تهیه گزارش “هوش…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم