اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار مالیاتی به دانش‌بنیان‌ها

نخستین جلسه اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری امروز 19 فروردین ماه، در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار و طی آن، گزارشی از تصویب بیش از 1000 میلیارد تومان طرح اعتبار مالیاتی در سال 1403 ارائه شد.

نخستین جلسه اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری، با حضور حسین افشین؛ معاون علمی رئیس‌جمهور، تورج امرایی؛ معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و نمایندگان سه صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر، امروز ۱۹ فروردین ماه، در محل این معاونت برگزار شد.

براساس گزارش ارائه شده در این نشست، در سال ۱۴۰۳ در مجموع بیش از ۱۰۰۰میلیارد تومان طرح اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری به تصویب رسیده که از این میان شرکت گلرنگ موفق به تصویب ۴ طرح به ارزش ۳۱۲ میلیارد تومان شده است. همچنین شرکت فولاد مبارکه نیز طی سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳، با تصویب ۱۵ طرح، موفق به اخذ ۲۸۷ میلیارد تومان اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری شده است.

هدف از برگزاری این نشست، یافتن راهکارهایی برای تسهیل و بهبود فرآیند اعطای اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری بود و در این راستا فرآیند اعطای اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در خلال این نشست، نمایندگان صندوق‌ها، چالش‌ها و دغدغه‌های خود را با معاون علمی رئیس‎‌‎جمهور در میان گذاشتند.

معاون علمی خواستار ارزیابی سالانه کارگزاران اعتبار مالیاتی شد

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در این نشست، با تاکید بر اهمیت نقش صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) در توسعه زیست‌بوم نوآوری، گفت: از نگاه من، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر به نوعی معاونت علمی خصوصی محسوب می‌شوند و باید به آن‌ها نگاه ویژه‌تر و اعتماد بیشتری داشته باشیم.

وی با اشاره به محدودیت منابع، خواستار دقت در فرآیند اعطای اعتبار مالیاتی شد و بر لزوم ارزیابی در چارچوب‌های تعیین شده در قانون، توسط کارگزاران ارزیایی اعتبار مالیاتی تأکید کرد. افشین همچنین خواستار ارزیابی سالانه عملکرد متقاضیان و شناسایی مجموعه‌های موفق شد.

معاون علمی رییس‌جمهور همچنین با اشاره به اهمیت صیانت از صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی، ابراز امیدواری کرد که با اقدامات انجام شده، امسال شاهد تحول و حرکت در این زمینه باشیم و این صندوق‌ها بتوانند امسال سه همت اعتبار مالیاتی داشته باشند. وی در پایان خاطرنشان کرد: کمک به زیست‌بوم نوآوری، در نهایت به نفع کشور خواهد بود.

link

مطالب مرتبط

خبرها

پاول دوروف: تلگرام حاضر است بازار را ترک کند، اما رمزنگاری را تضعیف نکند

پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام، در کانال شخصی خود به شدت از تلاش‌های اخیر در فرانسه و اروپا برای تصویب قوانینی که پیام‌رسان‌ها را ملزم به ایجاد “بک‌دور” (دسترسی پنهان برای…
خبرها

مدیر محصول چه کسی نیست؟

این روزها مرز بین نقش‌های مختلف در دنیای تکنولوژی آن‌قدر باریک شده که حتی افراد حرفه‌ای هم گاهی نمی‌دانند دقیقاً مدیر محصول کیست و چه کسی مدیر محصول نیست. با…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم