او ضمن اشاره به چالشهای این اقدام با توجه به بودجه محدود و ماهیت تخصصی بنیاد، تاکید کرد که این مسوولیتها به صورت موقت و برای جلوگیری از خلا مدیریتی پذیرفته خواهند شد. حاجیمیرزایی همچنین پیشنهاد داد که برای آینده، ساختار کلانتری مانند «وزارت بازی» یا معاونتی تخصصی در وزارت ارشاد برای پوشش دادن به تمام حوزههای سرگرمی از بازیهای دیجیتال تا بردگیم و اسباببازی شکل بگیرد.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای همچنین از تغییرات مهم در رویداد سالانه این حوزه خبر داد و گفت جشنواره بازیهای رایانهای برای فاصله گرفتن از ترافیک جشنوارههای فجر و تمرکز بیشتر بر مخاطبان اصلی یعنی دانشآموزان و دانشجویان، به تابستان منتقل خواهد شد.
او افزود که سیاست جدید، واگذاری کامل مسوولیت برگزاری این رویداد به بخش خصوصی و صنف بازیسازان از سال آینده است. حاجیمیرزایی در بخش دیگری از سخنان خود به آمار جدید این حوزه اشاره کرد و گفت: «در حال حاضر حدود ۳۰ میلیون گیمر در کشور داریم که متوسط سنی آنها به ۲۷ سال رسیده و سرانه مصرف روزانه بازی در میان آنها ۸۲ دقیقه است.»
این تغییرات در حالی مطرح میشود که بنیاد با چالشهای ساختاری دیگری نیز مواجه است. از جمله این مشکلات، دوگانگی شخصیت حقوقی بنیاد (غیردولتی اما با مسوولیتهای حاکمیتی) و پراکندگی بودجههای حوزه بازیسازی است که به گفته حاجیمیرزایی، بیش از شش برابر بودجه بنیاد به نهادهای دیگر تخصیص مییابد.
تلاش برای اصلاح اساسنامه، تجمیع بودجهها و همچنین پیگیری معافیت مالیاتی برای بازیسازان، از دیگر اولویتهای این نهاد در دوره جدید عنوان شده است.
دیدگاهتان را بنویسید