سه رمزارز جدید در نوبیتکس لیست شد؛ برخورد نزدیک با وو نتورک، اسکیل و گلکس

گلکس، وو نتورک و اسکیل اسم سه رمزارزی است که در هفته جاری به نوبیتکس اضافه شده، تا صفحه بازارهای نوبیتکس پُر و پیمان‌تر از قبل باشد. این پلتفرم مبادله رمزارز اعلام کرده کارمزد خرید و فروش این ارزهای دیجیتال تا ساعت ۱۶:۳۰ روز جمعه ۱۰ آذر ۱۴۰۲ برای همه کاربران رایگان است. نوبیتکس در اضافه کردن رمزارزها وسواس و دقت بالایی به خرج می‌دهد و ماهیت این سه رمزارز هم به دقت بررسی شده و بعد به فهرست بازارهای نوبیتکس راه پیدا کردند. در ادامه بد نیست بررسی کوتاهی در مورد این سه رمزارز خوشنام و خوش‌ آتیه داشته باشیم.

وو نتورک و سه تفنگدار!

ابتدا باید در مورد شبکه woo صحبت کنیم. یک سیستم خدمات متمرکز و غیرمتمرکز که امکان استفاده از نقدینگی بالا را در اختیار فعالان بازار قرار می‌دهد. طراحی زیرساخت این شبکه بر بستر بلاکچین، با هدف استفاده از نقدینگی زیاد، سرعت بالا و کارمزد پایین انجام شده است. در واقع «وو نتورک» اسم این شبکه است و «وو» را باید توکن بومی آن بدانیم. نکته بعدی اینکه خدمات WOO در سه بخش تعریف شده؛ یکی صرافی متمرکز WOO X. دوم پلتفرم غیرمتمرکز WOOFi و در نهایت استخر نقدینگی Wootrade  که مشتریان آن موسسات بزرگ است. ویژگی ممتاز «وو ترید» این است که موسسات مالی می‌توانند معاملات خود را بدون اینکه استراتژی معاملاتی آن‌ها به صورت عمومی برای همه فعالان بازار مشخص باشد، انجام دهند. سابقه لیست شدن این رمزارز در صرافی‌های بین‌المللی به اواخر سال ۲۰۲۰ برمی‌گردد. زمانی که قیمت این توکن ۰.۰۵ دلار بود اما در حال حاضر به حدود ۰.۲ دلار رسیده است. سازنده این شبکه «کرونوس» نام دارد. یک شرکت بزرگ تریدینگ که به‌صورت جهانی در زمینه‌های بازارسازی، ترید با فرکانس بالا (HFT) و آربیتراژ فعالیت دارد. مارک پیمنتل (Mark Pimentel) بنیان‌گذار کرونوس و شبکه WOO است. جای هوانگ (Jay Huang) هم از دیگر بنیان‌گذاران این شبکه است. در حال حاضر امکان خرید ارز دیجیتال وو نتورک و فروش آن در صرافی نوبیتکس امکانپذیر است.

اسکیل نتورک؛ یار قدیمی اتریوم

در سال ۲۰۱۸ بود که اسکیل نتورک به عنوان یک راهکار لایه دوم برای کمک به شبکه بلاکچین اتریوم معرفی شد. این شبکه با ایجاد یک زنجیره جانبی، در واقع از ازدحام و شلوغی شبکه بلاکچین اتریوم جلوگیری می‌کند و باعث بهبود سرعت و کاهش کارمزد تراکنش‌ها می‌شود. بسیاری از توسعه‌دهندگان هم می‌توانند از این شبکه برای ایجاد برنامه‌های غیرمتمرکز و ساخت زنجیره‌های جانبی مخصوص خود استفاده ‌کنند و محیط دلخواه خود را برای ایجاد دپس‌ها بسازند. در حالی که شبکه اتریوم با آپدیت‌های مهم مانند مهاجرت به مکانیزم اجماع اثبات سهام و مرج، به سمت مقیاس‌پذیری بهتر حرکت می‌کند، شبکه اسکیل می‌تواند در این راه کمک‌کننده و شتاب‌دهنده شبکه اصلی باشد. جک اوهالرن (Jack O’Holleran) و استن کلادکو (Stan Kladko) بنیان‌گذاران ارز SKL هستند. اوهالرن شهرت زیادی در زمینه‌ هوش مصنوعی، فناوری بلاک چین و یادگیری ماشین دارد و کلادکو نیز دو دهه سابقه فعالیت در زمینه کریپتوگرافی را در کارنامه خود دارد. ارز SKL‌ در روزهای پایانی سال ۲۰۲۰ وارد صرافی‌های ارزدیجیتال شد. در روزهای ابتدایی، قیمت SKL‌ حدود ۰.۰۷ دلار بود. در بازار صعودی ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۱، قیمت SKL تا حدود ۰.۹ دلار هم بالا رفت. در سال ۲۰۲۳ اما قیمت این ارز افت کرد و در محدوده ۰.۰۲ تا ۰.۰۶ دلار معامله شد. در حال حاضر هم قیمت این رمزارز در محدوده ۰.۰۴ دلار نوسان دارد و می‌توانید برای خرید و فروش ارز دیجیتال اسکیل به نوبیتکس مراجعه کنید.

گلکس؛ دستپخت دانشگاه پنسیلوانیا

سومین رمزارزی که به جمع بازارهای نوبیتکس پیوسته، گلکس نام دارد؛ بزرگترین پلتفرم اعتبار داده‌ها در دنیای وب ۳. این پلتفرم در واقع به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند که داده‌های درون‌زنجیره‌ای و برون‌زنجیره‌ای را یکپارچه‌سازی کنند. ارز GAL به عنوان یک توکن مبتنی بر بلاکچین اتریوم با استاندارد ERC20 ایجاد شده است و هولدرهای این رمزارز می‌توانند با رای خود در تصمیمات شبکه از جمله تعیین کارمزدها نقش داشته باشند. اگر دنبال سازندگان این رمزارز می‌گردید باید بگوییم گلکس دستپخت «نکروتنکو لبز» یکی از زیرمجموعه‌های دانشگاه پن‌استیت آمریکا است و سابقه راه‌اندازی آن به سال ۲۰۲۱ برمی‌گردد. هری ژانگ (Harry Zhang) و چارلز وین (Charles Wayn) هم به عنوان بنیانگذاران آن معرفی می‌شوند. در روزهای ابتدایی عرضه GAL در صرافی‌های ارز دیجیتال، قیمت آن بسیار بالا و بیش از ۱۷ دلار تعیین شد. قیمت این توکن اما بعد از مدت کوتاهی تعدیل شد و بیش از یک سال بعدی را در محدوده یک تا ۲.۵ دلار معامله شد و الان هم در پشت سد ۱.۵ دلار درجا می‌زند. برای مشاهده قیمت و خرید و فروش گلکس در دو بازار ریالی و تتری، به نوبیتکس مراجعه کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
link

مطالب مرتبط

خبرها

نتایج نظرسنجی «چندین»: نسل جدید کارجویان از چه زاویه‌ای به چالش‌های کاری نگاه می‌کنند؟

چطور می‌توان نسل جدید کارجویان را شناخت و انتظارات آن‌ها از محیط کار را درک کرد؟ «چندین» با برگزاری یک نظرسنجی از بازدیدکنندگان غرفه توسن در چهاردهمین نمایشگاه کار دانشگاه…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم