آذری جهرمی خبر داد؛ اسنپ و تپسی علاقه دارند به بورس وارد شوند

وزیر ارتباطات با اشاره به این مساله که حضور شرکت‌های استارتاپی می‌تواند مشکلات اقتصادی این بخش را مرتفع کند، گفت: در حوزه بورس ما دو مدل شرکت داریم. یکی شرکت‌های حوزه تلکام که مشکل خاصی برای حضور در بورس ندارند، مانند شرکت‌هایی مانند شرکت ملی مخابرات و همراه اول در حال حاضر در بورس فعال هستند. شرکت‌هایی مانند آسیاتک و شاتل نیز در حال تلاش برای ورود به بازار بورس هستند.

 

در حوزه فناوری اطلاعات شرکت‌های استارتاپی مانند اسنپ و تپسی که بزرگ شدند و اکنون پیشران این حوزه هستند برای حضور در بورس علاقه‌مند هستند چرا که این کار شفافیت نظام ارزش گذاری و تامین منابع مالی آن‌ها را مشخص می‌کند. اما از آن‌جایی که مشکلاتی در شناسایی ارزش دارایی‌های وجود دارد، ورودشان به بورس با تاخیر همراه شده است. پرونده‌های آن‌ها آماده است و حمایت خوبی نیز صورت گرفته است.

 

او در پایان تاکید کرد: با توجه به تکالیف شبکه ملی اطلاعات و محدودیت‌هایی که در تامین منابع بودجه در سال جاری داریم، ورود شرکت‌ها به بورس می‌تواند موانع موجود را برطرف کند و به توسعه زیرساخت‌های شبکه ملی و اقتصاد دیجیتال سرعت بخشد.

link

مطالب مرتبط

خبرها

گروه دوبیزل با خرید یک پراپ‌تک، توانمندی‌های اطلاعاتی خود در بازار املاک را گسترش می‌دهد

گروه دوبیزل (Dubizzle)، پلتفرم نیازمندی‌های آنلاین مستقر در دبی و یکی از پیشروان بازار دیجیتال در منطقه خاورمیانه، از خرید شرکت پراپرتی مانیتور (Property Monitor)، یک شرکت فناوری املاک (Proptech)…
بلوبانکرمزارزها و فین‌تک

انتقال مستقیم پول از باکس پس‌انداز؛ یک قابلیت جدید و کاربردی در اپلیکیشن بلو

یکی از سرویس‌های پرطرفدار بلو، باکس پس‌انداز است. باکس شبیه به یک قلک دیجیتال عمل می‌کند و به کاربران این امکان را می‌دهد که پول خود را به‌صورت جدا از…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم