احتمال ورشکستگی رایتل با استمرار محدودیت‌های اینترنتی

محدودیت‌های اینترنتی ماه‌های اخیر حالا تاثیرات خود را در فضای ارتباطات هم نشان می‌دهد و در تازه‌ترین خبر مدیرعامل رایتل اعلام کرده محدودیت‌های اینترنت و پهنای باند روزانه ۱۴میلیارد ریال و در ۲۱ روز شروع محدودیت‌ها باعث ۳۰۲ میلیارد ریال خسارت به این اپراتور شده است. 

در نامه‌ای که از یاسر رضا خواه مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره رایتل خطاب به وزیر ارتباطات نوشته شده و روی اینترنت منتشر شده این شرکت خواستار حمایت دولت و جبران خسارت‌های ناشی از محدودیت پهنای باند اینترنت شده است. 

رایتل به طور رسمی انتشار این نامه را هنوز تایید نکرده اما پیوست اعلام کرده که مدیرعامل این شرکت ارسال این نامه را به وزیر ارتباطات تایید کرده است.

در این نامه که ۹ آبان‌ماه به عیسی زارع پور نوشته شده آمده است: طی چند هفته گذشته منابع و درآمدهای مالی این شرکت در ایام قطعی سرویس اینترنت و نیز اعمال محدودیت‌های دیگیر به طور چشمگیری کاهش یافته است به طوریکه اعمال محدودیت در پهنای باند اینترنت از ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۱ موچب افت مصرف مشترکان و به تبع آن کاهش ترافیک سرویس دیتا تا ۵۰ درصد در حالت عادی شده است و ترافیک روزانه شبکه رایتل از حدود ۱۵۰۰ ترابایت در ابتدای شهریورماه سال جاری به کمتر از ۷۰۰ ترابایت در اوایل مهرماه کاهش یافته است.

به نوشته رایتل ادامه روند فعلی و استمرار محدودیت‌های پهنای باند اینترنت باعث خروج اجباری این اپراتور از بازار ارتباطی این کشور می‌شود. 

به نوشته مدیرعامل رایتل خروج این اپراتور از بازار تنها خروج یک اپراتور از بازار نیست بلکه اتلاق منابع و سرمایه‌گذاری‌های گسترده انجام شده از سوی شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی به عنوان سهامدار بیش از ۴۰ میلیون بیمه‌گذار و کارگران زحمتکش است. 

رایتل در این نامه با اشاره به اینکه تمامی اولویت‌ای امنیتی برای همکاری با نهادها و رگولاتوری انجام داده اما ورشکستگی این شرکت باعث زیان مالی بسیار گسترده غیر قابل جبران به سهامداران و بروز  چالش جدی در زمینه بنگاه‌داری و تعدیل اجباری نیروی انسانی مشغول به کار می‌شود. 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
link

مطالب مرتبط

اولویت در حکمرانی داده، ارایه خدمات مناسب‌تر مالی به کاربر است

مدیرعامل دیجی‌پی با بیان اینکه اولویت ما این است که خدمات مناسب‌تر مالی به افراد بیشتری ارائه دهیم، گفت: حکمرانی داده، بیشتر به این معنی است که عملیات دریافت، ارتباط…
خبرها

قائم‌مقام مدیرعامل بانی‌مد: فروشگاه‌های فیزیکی راهی برای اعتمادسازی ایرانیان برای خرید آنلاین

قائم مقام مدیرعامل بانی مد باور دارد که تبدیل کردن یک مشتری آفلاین به یک مشتری آنلاین دستاوردی است که می‌تواند در احداث فروشگاه‌های فیزیکی توسط فروشگاه‌های آنلاین به آن…

دیدگاه‌تان را بنویسید

بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدهای هفته

پادکست زوم